Elephant 3 small Обещание за Швейцарско Качество

GUARANTEE - Made with Swiss Milk logo 3Всички формули BEBELAN LACTA са Премиум клас и съдържат всички основни съставки, необходими за осигуряване на здравословен растеж и развитие като Пребиотици, Омега 3 & 6 дълговерижни полиненаситени масни киселини (LCPUFAs) и Нуклеотиди.
BEBELAN LACTA се произвежда от HOCHDORF Swiss Nutrition AG в Швейцария в едни от най-модерните съоръжения за производство в света, които използват изключително свежо Швейцарско мляко, доставяно ежедневно от избрани швейцарски кравеферми.

 HOCHDORF

От 1908 година до днес, групата Hochdorf има над 100-годишен опит в производството на бебешки храни на млечна основа.

Днес, HOCHDORF Swiss Nutrition AG преработва над 10% от общото добито Швейцарско мляко и е единственият производител в Швейцария, който произвежда пълната гама от млека за кърмачета, преходни млека, млека за малки деца както и специализирани формули. Продуктите на HOCHDORF Swiss Nutrition Ltd ,  могат да бъдат намерени в над 50 страни на 4 континента.

Като част от строгите системи за контрол на качеството на Hochdorf,  BEBELAN LACTA преминава над 50 проверки на качеството от фермата до рафта, основен елемент от които е уникалната Single Can Security (SCS), която система осигурява индивидуалната строга проверка на всяка отделна опаковка!

В изпълнение на обещанието за Швейцарско качество, и в допълнение към проверките и контрола, въведени от HOCHDORF Swiss Nutrition AG,  фермите с които те работят, също са стриктно проверявани 12 пъти на година от специализирани кантонални инспектори, които проверяват стриктно качеството на млякото чрез серия сетивни и микробиологични тестове за замърсители.

Swiss milk
Swiss cows

Друг интересен факт за Швейцария е че Алпийската държава се слави с най-чистата околна среда според ежегодното проучването EPI (Environmental Performance Index – http://epi.yale.edu ) публикувано от университета в Йеил , според което проучване, Швейцария е на 1-во място по показатели за чистота на околната среда не само за настоящата година но и през последните 13 години без изключение , от както съществува проучването EPI.

Стриктния контрол и здравословната околна среда са помогнали на Швейцарската крава да спечели статут на най-здравата крава в света, която никога в историята не е боледувала от някоя от глобалните масови животновъдни епидемии като: “луда крава”, шап, полихлориранибифенили, Диоксин и др.