Гарантирано Швейцарско МлякоElephant 3 small

BEBELAN LACTA е висококачествена пълноценна млечна формула, произведена от HOCHDORF Swiss Nutrition AG в Швейцария в една от най-модерните производствени мощности в световен мащаб.

BEBELAN LACTA е направен изцяло и единствено със свежо Швейцарско мляко, доставено ежедневно от внимателно подбрани и строго контролирани Швейцарски кравеферми.

Всички млечни формули BEBELAN LACTA са Премиум клас, и съдържат всички основни съставки, необходими за осигуряване на здравословно развитие и растеж.  

BEBELAN LACTA съдържа:

Bebelan-3_3d-15 вида Нуклеотиди – за укрепване на имунната система и регулиране на метаболизма;

Пребиотици (GOS) – за потдържане на баланса на чревната флора и регулиране на стомашно-чревния тракт;

Инозитол, холин и таурин – подпомагащи развитието на мозъка, умственото и интелектуално развитие;

Селен – действа като антиоксидант в тялото, защитавайки клетъчните мембрани;

И други важни хранителни елементи като – Калций и витамин D, Цинк, Желязо, 26 основни витамини и минерали и Протеини с необходимото качество и необходимото количество;

BEBELAN LACTA не съдържа захариди, защото се грижи за здравословното развитие на зъбките на детето.

BEBELAN LACTA с млечни мазнини, които подпомагат усвояването на калция.

BEBELAN LACTA не съдържа палмова мазнина.

Продуктите в гамата на BEBELAN LACTA са:

BEBELAN LACTA ALIMENTA 1 мляко за кърмачета от 0-6 месеца
BEBELAN LACTA ALIMENTA 2 преходно мляко от 6-12 месеца
BEBELAN LACTA TODDLER 3 мляко за малки деца от 1-3 години

BEBELAN ALIMENTA AR – специална антирефлуксна формула с клей от рожкови – мляко за кърмачета от 0-12 месеца

– DHA и ARA са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, част от известните като Омега 3 и 6 мастни киселини. Те се откриват в кърмата, но не се съдържат в кравето мляко и затова е необходимо да бъдат добавени към храната на бебета и малки деца, които не са кърмени. Мастните киселини са основно значими за правилното развитие и функциониране на мозъка и зрението на децата. Те придобиват особена важност в първите 3 години от живота на човека, тъй като това е време на изключително интензивен растеж на мозъка. Знаете ли, че мозъкът на човек се състои от около 50-60% мазнина, от която 40% е DHA и ARA. Около 50% от ретината на окото е DHA. Ето защо е толкова важно тези елементи да присъстват в достатъчно количество в храната на всяко бебе и малко дете.

Picture1– Нуклеотидите са органични молекули, които  са необходими за образуването, деленето на клетките в човешкия организъм и се намират в ДНК -то. Те са относително незаменими, защото на тялото му трябва толкова много енергия да ги произведе, колкото то не може да си набави. Ето защо е съществено необходимо да бъдат добавени към храната на деца, които не са кърмени.

– Пребиотиците и по-специално GOS – галактоолигозахаридите са тези несмилаеми хранителни фибри, които подхранват и стимулират растежа на „добрите бактерии“ в червата. Те спомагат за по-добро храносмилане и намаляват случаите на стомашно разстройство и запек.