ВъпросиCategory: ХраненеПиене на вода
Anonymous asked 6 години ago

Здравейте,
От каква възраст на бебето мога да давам вода Бебелан? Какви са нейните предимства пред преварената вода? Колко дни след отваряне на бутилката е подходящо да я давам на бебето? Детето е в процес на захранване.

1 Answers
Яни Ведер Staff answered 6 години ago

Здравейте Поля,
може да давате бебешка вода BEBELAN още от момента на раждане. Вода BEBELAN е микробиологически чиста (може да се ползва спокойно без преваряване), не преработена (не преминава през никакви допълнителни процеси като обратна осмоза или др.), нискоминерализирана вода, изклюително подходяща за бебета и малки деца. Добита е от извор Калугерица в национален парк Пирин – защитена зона.
Ниската минерализация е изключително важна най-вече за бъбреците на малкото бебе. Също минерализацията не е просто ниска а комбинацията от минерали е уникална. Изключително ниски нива на Натрии (Сол), Флуор и Калии , същевременно достатъчно балансирани нива на Калции и Магнезии.
Гарантираме микробиологическата чистота до 48 часа след отваряне на бутилката. След този срок ако не е изконсумирана, препоръчваме преваряване поради дългия контакт с въздуха.
Вода BEBELAN – Чистота от Майката Природа