slon 3 Задай своя въпрос

Моля, да ни предоставите коректни и актуални данни. За повече информация прочетете условията.

13+20=

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, ПОВЕРИТЕЛНОСТ & СИГУРНОСТ НА СЪОБЩЕНИЯТА
=======================================================================С изпращането на този въпрос, Вие потвърждавате, че личните данни които сте подали са коректни и актуални и се съгласявате, че Би Си Пи ООД има право да съхранява Ваша лична информация и/или информация свързана с непълнолетни лица във Ваше законно попечителство, която сте предоставили като част от изпращането на въпроса. Би Си Пи ООД има право да споделя тази информация на собствения си уебсайт (www.bebelan.bg) или всеки друг сайт, собственост на Би Си Пи ООД или управляван от Би Си Пи ООД или от който и да е от партньорите на Би Си Пи ООД, участващи в продажбите, дистрибуцията и маркетинга на продукти с марка БЕБЕЛАН на територията на Европейския съюз или извън него. Вие се съгласявате, че въпросът, който публикувате и последвалия отговор, предоставен от нашите външни експерти чрез екипа на Би Си Пи ООД, ще бъдат споделени на сайта (www.bebelan.bg) или всеки друг сайт, собственост на Би Си Пи ООД или управляван от BCP Ltd или от който и да е от партньорите на Би Си Пи ООД, участващи в продажбите, дистрибуцията и маркетинга на продукти БЕБЕЛАН на територията на Европейския съюз или извън него.

С приемането на настоящите Общи условия сте наясно и сте съгласни с факта, че всеки отговор получен в следствие на подаден въпрос от Вас чрез уебсайта www.bebelan.bg е лично мнение, което не е официална позиция на Би Си Пи ООД. Този отговор, или всяка друга информация, предоставена на уебсайта (www.bebelan.bg) не е и не трябва да се разглежда като рецепта, като диагноза или описание на характера на заболяване или като назначаване на лечение. Ако Вие или Вашето дете имате здравословни проблеми, се препоръчва да се консултирате със специалист лекар преди прилагане на съветите посочени на интернет страницата www.bebelan.bg.

Интернет не е сигурна среда или среда без грешки, и Би Си Пи ООД не носи отговорност за загуби или щети, причинени от използването на предоставена информация на своята интернет страница или от забавена, повредена или заразена с електронен вирус комуникация или имейл.